Hankkeen tilanne 12.8.2019

Hei Evergreenit,

Hankkeemme virkapukuosuus on nyt tilanteessa, jossa Ilmailumuseon kokoelmiin on kerätty 300 osaa eri vuosien virkapuvuista. Mahtava työ jo tehty. Kiitos Evergreeneille ja Ilmailumuseolle!  Puutteita on kuitenkin vielä ja laitammekin niistä listauksen sekä Evergreenien- että Lennokkaiden sivuille lähitulevaisuudessa. Älkää heittäkö mitään pois ennen hankkeemme valmistumista!

Virkapukujen osalta on Ilmailumuseossa jo suunnitteilla pienimuotoinen  ”Aulanäyttely” johon kootaan virkapukujamme vuosien varrelta. Asiantuntevaa apuanne tarvitaan näyttelyn toteuttamisessa  edelleen… Avajaiset on alustavasti ajateltu pitää 9.1.2020. Isompaa ja laajempaa näyttelyä varten kerätään tästä  kokemusta ja työstämistä jatketaan Evergreenien kanssa.

Hankkeemme muiden osa-alueiden osalta kehitteillä on nyt seuraavien työryhmien tiedon keruu. Aloitamme ryhmästä: koulutus, urakehitys ja rekrytointi. Tarkoitus on, että tämä työryhmä kokoontuu ensimmäisenä ja miettii runkoa asioiden ja tarinoiden keräämiseksi. Sen jälkeen mennään joukolla Ilmailumuseolle, jossa tapahtuu varsinainen haastattelu ja kuvaaminen. Ilmailumuseo on ottamassa tähän tarkoitukseen käyttöön Tekniikan museon työryhmäkeskusteluihin sopivan mallin, johon palataan lähiaikoina.

Palataan siis asiaan.