Maksutiedot

Kaikki yhdistykselle tulevat maksut, ellei toisin ole mainittu, maksetaan ilmoitettuun eräpäivään mennessä yhdistyksen tilille.
Vasta maksusuoritus vahvistaa ilmoittautumisen kulloiseenkin jäsentapahtumaan.  
Yhdistyksen tilinumero: FI27 12703000 0129 50
Käytä jäsenmaksua maksaessasi viitettä 200936.
Jäsentapahtumien maksuissa on omat viitenumeronsa, jokaisella tapahtumalla omansa, viite löytyy tapahtumailmoituksessa.
Viitettä käytettäessä maksun saaja ei näe viestejä, eli jos maksat toisen henkilön puolesta tai maksettava summa koostuu useammasta maksusta, älä käytä viitettä vaan kirjoita tiedot viestikenttään.

Maksullisten tapahtumien osalta on syytä muistaa, että esim. tilatuista aterioista yhdistys joutuu maksamaan ravintolalle, jos peruutus tulee liian myöhään. Ehdottomasti viimeinen peruutusajankohta on yleensä vähintään kolme päivää ennen tilaisuutta. Jos epäilet, ettet pystykään osallistumaan tilaisuuteen, johon olet ilmoittautunut ja josta olet maksanut, ota välittömästi yhteys henkilöön, joka otti vastaan ilmoittautumiset. Joskus tilaisuuteen on odotuslista, ja tilalle löytyy heti toinen lähtijä. Joissakin tapauksissa peruutus ravintolaan onnistuu vielä, jos ei viivytellä. Valitettavasti yhdistys ei voi palauttaa maksuja  edes sairauden sattuessa, jos esim. sairastuneen  ateriasta joudutaan maksamaan ravintolalle.
Jos tapahtuma kuitenkin perutaan viranomaisten suosituksesta tai -määräyksestä tai yhdistyksen hallituksen päätöksellä, yhdistys palauttaa ilmoittautumismaksun ilmoittautuneille/maksaneille jäsenille.